KYJX-1

Kasus Lapangan

Kita duwe saklawasé 20 taun panliten lan pangembangan granulator garing profesional.

  • Field case
  • Field case
  • Field case
  • Field case
  • Field case
  • Field case
  • It is in aleading position in China and has a very high pertormance-price ratio compared with similar foreign products.

    Anjog

    Posisi jabatan kasebut ana ing China lan duwe rasio rega pertormansi sing dhuwur banget dibandhingake karo produk asing sing padha.

  • With a team specialized in dry granulation for more than ten years,our company is a high-tech enterprise.

    Tim

    Kanthi tim khusus ing granulasi garing luwih saka sepuluh taun, perusahaan kita minangka perusahaan teknologi tinggi.

  • Completed a total of 5 projects and 26 R & D projects, and obtained a number of patents.

    Paten

    Ngrampungake total 5 proyek lan 26 proyek R&D, lan entuk sawetara paten.

babagan kita
factory

Shijiazhuang Keyuan Machinery & Equipment Co., Ltd. sing biyen diarani Shijazhuang Keyuan Machines & Institute Research Institute, minangka pabrikan profesional produk mesin sing disetujoni dening Komisi Ilmu lan Teknologi Hebei, nggabungake riset ilmiah, pengembangan, desain, manufaktur lan penjualan. Kadhaptar lan dioperasikake miturut hukum, duwe hak manajemen independen lan hak kekayaan intelektual.

ndeleng liyane