Babagan Kita

Profil Perusahaan

Shijiazhuang Keyuan Machinery & Equipment Co., Ltd.

dactory
about us

Diadegake tanggal 16 April 2001

Shijiazhuang Keyuan Machinery & Equipment Co., Ltd. sing biyen diarani Shijazhuang Keyuan Machines & Institute Research Institute, minangka pabrikan profesional produk mesin sing disetujoni dening Komisi Ilmu lan Teknologi Hebei, nggabungake riset ilmiah, pengembangan, desain, manufaktur lan penjualan. Kadhaptar lan dioperasikake miturut hukum, duwe hak manajemen independen lan hak kekayaan intelektual.

Kauntungan Kita

img

Paten

Wiwit didegake, perusahaan kita wis kerja sama karo Universitas Sains lan Teknologi Hebei lan ngrampungake 26 proyek riset lan pangembangan ing limang program, lan wis diwenehi paten.

img

Anjog

Posisi jabatan kasebut ana ing China lan duwe rasio rega pertormansi sing dhuwur banget dibandhingake karo produk asing sing padha.

img

Produk

Granulator garing minangka siji-sijine produk utama perusahaan. Miturut karakteristik industri farmasi. dikembangake sawise dicerna lan nyerep produk asing sing padha lan ngelingi kahanan nasional China.

img

Tim

Kanthi tim khusus ing granulasi garing luwih saka sepuluh taun, perusahaan kita minangka perusahaan teknologi tinggi.

Sejarah Pengembangan

  • 1

    Instansi Penelitian Mesin lan Peralatan Shjiazhuang Keyuan dilebokake.

  • 2

    Struktur kantilever granulator garing horisontal pisanan dikembangake kanthi sukses.

  • 3

    Shijazhuang Group Hebei Zhongrun Farmasi Co, Ltd. nandatangani kontrak karo perusahaan kita, lan granit garing horisontal tipe produksi pertama mlebu pasar.

  • 4

    Pangopènan granulator garing sing diimpor kanggo Huabei Farmasi Group Bida Co., Ltd., wiwit absortb lan nyerna resit kanthi peralatan sing padha ing luar negeri ningkatake fungsi peralatan kasebut kanthi kahanan materiais domestik.

  • 5

    Iki diakoni dening Hebei Zhongrun Farmasi Co., Ltd. saka Shjiazhuang Group lan mlebu rong set peralatan oraenngt karo perusahaan kita. Kumpulan struktur produksi cantilever tipe cantilever kaping pindho lan kaping telu mlebu tandha Kanthi promosi terus-terusan ing pharmaceutcal , panganan lan bahan kimia. luwih akeh perusahaan nggatekake lan tumata.

  • 6

    Granulator garing eksperimen kaping pisanan diekspor menyang Spanyol.

  • 7

    Perusahaan Alebindu India lan perusahaan kita nandatangani kontrak kanggo tuku set pertama granul diy horisontal cantilever.

  • 8

    Wiwit taun 2007, perusahaan kami nyedhiyakake luwih saka sepuluh set granulator garing jinis produk kanggo perusahaan kasebut.

  • 9

    jiangyin Tianjiang Farmasi Co, Ltd. .

  • 10

    Kumpulan pertama produksi granit garing horisontal cantilever digunakake kanggo produksi granula tormula obat tradisional Tiongkok, Wiwit taun 2003, perusahaan kami terus-terusan supoied luwih saka sepuluh set granulator garing jinis produksi kanggo Farmasi Tianjiang.

  • 11

    Tipe produksi granit garing horisontal cantilever kita wis sukses mlebu perusahaan obat-obatan tradisional Tiongkok kayata Dong'e Ejiao lan Kangrentang.

  • 12

    Perusahaan Keyuan sukses lulus sertifikasi "Sistem Manajemen Mutu ISO9001".

  • 13

    Institut Penelitian Peralatan Mesin Shijiazhuang Keyuan dijenengi Shijiazhuang Keyuan Mesin Peralatan Co..Ltd.lan pabrik kasebut dipindhah menyang Jalan Bishui, Zona Pangembangan Ekonomi Ludao, Kota Tongye, Distrik Luquan, Kota Shijazhuang.

  • 14

    Sawise pirang-pirang taun akumulasi pengalaman, panyerepan produk impor sing padha lan eksperimen materi bola-bali, peralatan kasebut wis diupdate kaping telu sajrone sawetara taun. Saiki kalebu Shijazhuang Group. Grup Farmasi China Lor .inochem.DSM. Farmasi Federal, Shandong Lukang, Shanxi Wichida, Qilu Farmasi, lan cabang atusan perusahaan farmasi kalebu perusahaan farmasi terkemuka kayata Lun Farmasi, Livzon Group. Cepet. Grup Yili. Hainan Haivao lan Wu Taigankang