produk

Seri B Rotary Tablet Press

katrangan cekak:

Jinis penet kaping pindho lan mbuwang tablet sisih siji. Nggunakake doyo ZP kanggo pencet bahan baku granular menyang tablet bunder lan tablet berbentuk khusus kanthi macem-macem spesifikasi.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama

1. Kanthi piranti sing njamin stabilitas bedane akurasi bobot.

2. casing njaba stainless steel ditutup kabeh. Kabeh bagean sing kontak karo obat kasebut digawe saka waja tahan karat utawa diolah kanthi permukaan, ora beracun lan tahan korosi.

3. lumahing turntable sawise perawatan khusus, bisa nyegah kontaminasi silang.

4. kabeh papat sisih kamar tablet kanggo plexiglass transparan, lan bisa dibukak, gampang reresik lan pangopènan internal. Interioré dilengkapi lampu aman.

5.variable frekuensi langkah-kurang ngatur piranti, gampang dioperasikake, aman lan andal.

6. Desain sistem hidrolik cukup wajar, sing bisa njaga stabilitas sistem hidrolik.

7. dilengkapi piranti proteksi kakehan, nalika kakehan tekanan, kanthi otomatis bisa mandheg.

8. kanthi fungsi kompresi lan kompresi utama, sing bisa ningkatake kualitas tablet.

Spesifikasi Teknis

Model No.

ZP35B

ZP37B

ZP39B

ZP41B

Mati (set)

35

37

39

41

Maks. Tekanan (kN)

80

Maks. Tekanan-tekanan (kN)

10

Maks. dheweke Tablet (mm)

13 16 bentuk khas 16)

Maks. ambane isi (mm)

15

Maks. kekandelan tablet (mm)

6

Kacepetan turet (r / min)

10-36

Kapasitas produksi maksimum (pcs / jam)

150000

159840

168480

177120

Tenaga motor (kW)

3

Ukuran umume (mm)

1100 × 1050 × 1680

Bobot net (kg)

2300

Lamaran

Mesin kasebut wis berfungsi kanthi lengkap. Saliyane nggawe pil bunder. Uga bisa ngasilake ukiran sing ora teratur, bunder utawa dobel. Bisa ngasilake jam siji utawa jam tangan kanthi lapisan pindho kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan.
Mesin kasebut memenuhi syarat GMP. Ruangan penet tablet dipisahake saka mekanisme nyopir kanggo nyegah polusi. Lumahing API digawe saka waja tahan karat utawa tahan galvanis, ora beracun, tahan aus lan tahan korosi.
Mesin utama press tablet rotary multi-fungsional tipe B dipisahake karo panel kontrol operasi, sing gampang digunakake kanggo operasi lan pangopènan.
PLC digunakake kanggo ngawasi fungsi utama, data produksi lan kesalahan penet tablet. Konverter frekuensi digunakake kanggo regulasi kacepetan, regulasi kacepetan tanpa langkah, macem-macem regulasi kacepetan lan operasi sing bisa dipercaya. Sanalika, motor konversi frekuensi dipilih kanggo njamin angger-angger kacepetan tenaga terus-terusan lan torsi sing cocog kanggo memenuhi syarat torsi ing kisaran pencet sing ditemtokake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita