produk

Stasiun pakan gratis bledug

katrangan cekak:

Operasi tanpa lebu, pakan tas lengkap lan pipelinetransportasi.


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Nalika bahan tas cilik kudu dibongkar lan diwutahake ing proses sabanjure, mung kudu dibukak kanthi manual kanthi langsung, Nalika dilebokake ing sistem, bahan debu sing diproduksi sajrone dipakani diklumpukake dening kipas bledug. Bahan liwat layar aman, Jaring bisa nyegat bahan gedhe lan badan asing, supaya partikel bisa memenuhi persyaratan debit. Sistem iki cocog kanggo obat-obatan farmasi, Kanthong cilik lan medium ing industri kimia lan panganan dilebokake, disaring lan dibongkar, utamane kanggo bahan sing kurang mobilitas, Panganan lan skrining, mbongkar amarga peran kipas bledug, bisa nyingkiri bledug materi ing endi wae mabur.

Struktur peralatan

Kanthi tong sampah manual, platform panganan anti-tekanan, ing ngisor bin, layar keamanan, sistem filtrasi, sistem koleksi Debu, sistem blows bali lan komponen liyane. (Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan).

Katrangan peralatan

Panggunaan operasi operasi panyusutan bledug lan jinis filtrasi bisa entuk proses panganan manual tanpa tumpahan bledug, Sawise mbongkar bahan kasebut menyang meja panganan ing njero kerucut, lebu kebanjiran nalika ngisi tekanan negatif sing kuat

Aliran udhara diserap, lan banjur diblokir dening unsur filter, lan gas resik dibuwang liwat kipas ing njero elemen filter;

Ing proses kerja sistem, adsorpsi elemen filter menyang materi bakal nyebabake nambah resistensi filtrasi, mula kudu diadopsi, Tekanan injeksi pulsa aliran dhuwur digunakake kanggo mbalikke elemen filter, sing dibutuhake supaya ditarik kanthi manual sawise wektu kerja, Katup tarik tangan kanggo nyebul punggung (ing sisih tengen kanggo nyebul punggung, netral ing tengah, ing sisih kiwa ditutup) kanggo nyuda utawa ngresiki, Kajaba materi sing wis adsorbed ing permukaan , resistensi mlaku saka kipas disimpen ing kisaran sing diidini.

Lamaran

Sistem iki cocog kanggo obat-obatan farmasi, kimia, industri pangan, bahan tas medium lan cilik, skrining lan muatan. Utamane cocog kanggo panganan lan bahan pamriksan kanthi fluiditas sing kurang.

Prinsip

Operator nyelehake tas ing wadhah lan nolak rute kasebut. Banjur, kantong selokan dibuwang supaya kosong, lan bahan kasebut bisa dicegat karo layar keamanan kanggo mblokir bahan-bahan gedhe lan obyek-obyek modern. Bahan sing disaring kasebut mlebu ing corong gravitasi. lan bisa disambungake menyang peralatan unit sing dikirimake liwat pipa sing ngonfigurasi ing sisih ngisor supaya bisa output kanthi efektif ing posisi sing wis ditemtokake. Filter debu sing nglumpukake bledug saka kolektor bledug saka bledug sing digawe nalika mbuwang tas kanthi injeksi udara sing dikompres mbalikke, lan bledug sing wis diresiki bali menyang hopper kanggo nyusoni terus-terusan.

Fitur

Struktur sederhana, operasi sing aman lan gampang, gampang dijaga:

Operasi tanpa lebu, pakan tas lengkap lan pipelinetransportasi;

Ora ana desain sudut sing mati, gampang diresiki;

Sistem pengumpulan bledug otomatis kanggo nyegah bledug saka lingkungan kerja lan mabur;

Macem-macem spesifikasi stasiun mbukak tas bisa nyukupi persyaratan pangolahan sing beda;

Ditrapake kanggo kabeh industri babagan farmasi, panganan, kimia, baterai, lsp.

Dust free feeding station


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita