produk

E seri Rotary Tablet Press

katrangan cekak:

Model iki yaiku model kompresi dobel, cetakan Non-standar.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama

1. Bisa ngompres bahan mentah granular dadi diameter gedhe saka tablet bunder lan macem-macem spesifikasi tablet berbentuk khusus.

2. kanthi fungsi kompresi lan kompresi utama, sing bisa ningkatake kualitas tablet.

3. mekanisme penyesuaian roda tangan kanthi tampilan digital, akurat lan fleksibel. Proses ngisi lan nyetel kekandelan disederhanakake.

4.variable frekuensi langkah-kurang ngatur piranti, gampang dioperasikake, aman lan andal.

5. dilengkapi piranti proteksi kakehan, nalika kakehan tekanan, kanthi otomatis bisa mandheg.

6. casing njaba stainless steel ditutup kabeh. Kabeh bagean sing kontak karo obat kasebut digawe saka waja tahan karat utawa diolah kanthi permukaan, ora beracun lan tahan korosi.

7. lumahing turntable sawise perawatan khusus, bisa nyegah kontaminasi silang.

8. kabeh papat sisih kamar tablet kanggo plexiglass transparan, lan bisa dibukak, gampang reresik lan pangopènan internal. Interioré dilengkapi lampu aman.

1. Tambah 2 set tekanan sing ngatur gir cacing lan cacing, saengga gampang ditrapake tekanan sing gampang diatur.

2.Mekanisme pengaturan tekanan utama lan tekanan nggunakake teknologi manufaktur cacing presisi tinggi lan teknologi cacing, sing njamin komponen pengisian lan tekanan utama ora gampang dipindhah sajrone proses kompresi.

3.Main drive box worm gear kanggo njupuk desain sakabehe, paningkatan kaku.

4. Ruangan penet padhang lan gampang diresiki. Nganggo kabeh piring ngisor stainless steel, ora gampang bocor bubuk menyang sasis.

5. Standar rel pandhuan ndhuwur bisa diganti, kanthi nyandhang dawa mung kudu ngganti bunder pandhuan, ora kudu nyopot tutup ndhuwur, ora prelu ngganti kursi rel pandhuan, pangguna ngirit wektu lan gaweyan lan ekonomi.

Spesifikasi Teknis

Jinis populer

Model No.

ZP35E

ZP37E

ZP39E

ZP41E

Mati (set)

35

37

39

41

Maks. Tekanan (kN)

80

Maks. Tekanan-tekanan (kN)

10

Maks. dheweke Tablet (mm)

13 16 bentuk khas 16)

Maks. ambane isi (mm)

15

Maks. kekandelan tablet (mm)

6

Kacepetan turet (r / min)

10-36

Kapasitas produksi maksimum (pcs / jam)

150000

159840

168480

177120

Tenaga motor (kW)

4

Ukuran umume (mm)

1100 × 1050 × 1680

Bobot net (kg)

1850

Pangandikan

Piranti sing ditambahake , Maksimum tekanan (kN) : 100 , Tenaga motor (kW) : 5.5 , Bobot net (kg) 1950

Jinis diameteripun ageng

Model No.

ZP29E

ZP29E

ZP29E

Mati (set)

29

Maks. Tekanan (kN)

100

Maks. Tekanan-tekanan (kN)

10 (opsional)

Maks. dheweke Tablet (mm)

25

Maks. ambane isi (mm)

19

Maks. kekandelan tablet (mm)

10

Kacepetan turet (r / min)

10-24 (opsional 10-36)

20

Kapasitas produksi maksimum (pcs / jam)

83520 (opsional 125280)

83520

(Opsional 125280)

69600

Tenaga motor (kW)

5.5

7.5

Ukuran umume (mm)

1100 × 1150 × 1680

Bobot net (kg)

1950

Pangandikan

Piranti iki bisa nambah rong panganan (set) kanggo nambah kapasitas produksi

Jinis khusus

Model No.

ZPW31E (tablet annular)

ZPW29E (tablet annular)

ZPW31ES (tablet lapisan ganda)

Mati (set)

31

29

31

Maks. Tekanan (kN)

80 (opsional 100)

100

80 (opsional 100)

Maks. Tekanan-tekanan (kN)

10 (opsional)

Maks. dheweke Tablet (mm)

22 25 bentuk khusus 25)

25

22 25 bentuk khusus 25)

Maks. ambane isi (mm)

15

19

Lapisan pertama 7

Maks. ambane isi (mm)

/

/

Lapisan nomer loro 7

Maks. kekandelan tablet (mm)

6

10

6

Kacepetan turet (r / min)

10-24

Kapasitas produksi maksimum (pcs / jam)

89280

83520

44640

Tenaga motor (kW)

4 (opsional 5.5)

5.5

4 (opsional 5.5)

Ukuran umume (mm)

1100 × 1150 × 1680

Bobot net (kg)

1950


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita