produk

Mesin Ngangkat Bahan Telpon

katrangan cekak:

Mesin kasebut minangka mesin anyar sing diteliti lan dikembangake kanthi sukses dening perusahaan miturut kondisi nyata China sawise nyerep lan nyerna teknologi canggih internasional. Kayata fitur kaya struktur sing cukup, kinerja sing stabil.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Mesin iki umume digunakake kanggo ngirim lan ngisi daya solidmaterial ing industri farmasi. Bisa digunakake karo alat tambahan, tablet pers, pangisi kapsul, lan liya-liyane. Uga digunakake industri-industri kayata obat-obatan, industri kimia, panganan, lsp.

Panganggone

Mesin ngisi ngangkat Seri YTG minangka peralatan anyar sing digawe dening perusahaan iki kanggo nyukupi kebutuhan ngangkat materi vertikal ing proses farmasi modern. Bisa digunakake minangka alat ngangkat lan ngisi daya kanggo macem-macem mesin kompres tablet, mesin kapsul, mesin campuran lan mesin ngitung tablet, ana macem-macem jinis mesin ing JT Series kanggo pangguna sing bisa digunakake lan digunakake, kayata jinis angkat tetep, seluler jinis angkat, lan jinis turnover ngangkat seluler.

Prinsip kerja

Push hopper menyang lengen angkat sing bakal ngangkat utawa mudhun ing sangisore kontrol listrik lan hidrolik, saengga nindakake pengangkatan, transfer lan muatan bahan.

Prinsip

Mesin kasebut umume kalebu sasis, kolom, sistem Iifting. Lan liya-liyane. Nalika kerjane, push hopper sing diiseni bahan menyang selangkangan pengangkat hopper. Pencet tombol angkat lan thehopper bakal nggawe gerakan angkat. Sawise hopper tekan posisi sing wis dirancang , puterake sasis kanggo ngerteni sambungan sing katutup karo peralatan pengisian daya. Miwiti katup kupu sing ngeculake bahan kanggo prosedur sabanjure.

Fitur

Mesin kasebut minangka mesin anyar sing diteliti lan dikembangake kanthi sukses dening perusahaan miturut kondisi nyata China sawise nyerep lan nyerna teknologi canggih internasional. Kayata fitur struktur sing cukup, kinerja stabil. Operasi sing gampang, ora ana pojok sing mati, lan ora ana baut sing dipasang. Tachachine gampang ditindakake resik, kanthi efektif ngontrol polusi debu lan kontaminasi gedhe, ngoptimalake proses produksi, lan syarat GMP fulymeet kanggo produksi obat.

● Peralatan teknologi tinggi sing nggabungake mesin, elektronik lan hidrolik dadi siji awak, kanthi desain kompak lan bisa mlaku kanthi stabil lan andal.
● Awak tong digawe saka waja tahan karat sing apik banget ing permukaan njero lan njaba, tanpa sudhut sing mati lan sesuai karo sarat GMP.
● Bingkai kolom jinis angkat sing tetep bisa nguripake sudhut tartamtu; jinis ngangkat seluler bisa bebas dipindhah ing papan kerja, lan gerakane trep lan fleksibel; jinis omset angkat seluler bisa dirancang lan diproduksi kanggo duwe lengen pengisian ngangkat sing pas karo laras bahan asli pangguna, saengga lengen pengisi daya bisa ngencengi kenceng, ngangkat tong lan bisa ngasilake 180 °.
● Barel bahan bisa digunakake minangka tong sampah lan panyimpenan ing prosedur hulu lan minangka hopper pengisian daya ing prosedur hilir (ngompres, ngisi lan ngetung).
● Obat kasebut diangkut ing negara sing ditutup kanthi ketat, mula bisa nyegah kontaminasi sajrone transportasi.
● Katup tutup sing dipatenake kompak, gampang dibuwang lan gampang diresiki.
● Ngowahi mode operasi manual kanthi tradisional, nyuda intensitas tenaga kerja, lan produksi sing ditutup kanthi ketat nyingkiri bledug lan kontaminasi salib nalika transportasi. Kanthi selaras karo syarat GMP.
● Sajrone proses ngisi daya, ora ana fenomena lapisan bahan.

Fixed Material Lifting Machine

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita