produk

Granulator garing GYC100

katrangan cekak:

Operasi mesin iki ing proses produksi dikontrol dening PLC lan layar tutul. Konversi frekuensi bisa diatur, kacepetan saben sistem bisa disetel kapan wae, operasi iki gampang, lan parameter teknis produksi intuisi lan gampang ditindakake findm lan ngrekam. Bagéan bahan kontak saka mesin lan bingkai internal digawe saka stainless steel kanthi kualitas dhuwur kanggo memenuhi persyaratan GMP.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Mesin kasebut digawe kanthi dhasar nyerep model impor lan dikombinasikake karo kahanan nasional ing negara kasebut. Iki digunakake kanggo pangembangan lan riset bentuk dosis anyar saka lembaga riset farmasi lan produksi obat-obatan tradisional Tiongkok. persiyapan. Jumlah panganan minimal yaiku 100g. Produk kasebut memenuhi persyaratan GMP kanggo produksi farmasi. Bisa digunakake ing obat, panganan, kimia lan lapangan liyane.

GYC100 dry granulator GYC100 dry granulator

Fitur

Operasi mesin iki ing proses produksi dikontrol dening PLC lan layar tutul. Konversi frekuensi bisa diatur, kacepetan saben sistem bisa disetel kapan wae, operasi iki gampang, lan parameter teknis produksi intuisi lan gampang ditindakake findm lan ngrekam. Bagéan bahan kontak saka mesin lan bingkai internal digawe saka stainless steel kanthi kualitas dhuwur kanggo memenuhi persyaratan GMP.

Lumahing roller tekanan diolah kanthi proses khusus kanggo nambah resistensi nyandhang roller tekanan lan resistensi korosi sing luwih apik. Rol tekanan bisa ngontrol suhu permukaan roller tekanan liwat banyu adhem kanggo nyegah bahan rusak lan diikat amarga panas sajrone proses ekstrusi. Mesin kabeh kompak lan gampang diresiki.

GYC100 dry granulator


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita