produk

Granulator garing GYC200

katrangan cekak:

Roller tekanan peralatan disusun kanthi horisontal kanthi struktur acantilever, lan struktur sakabehe sederhana lan ringkes. Sing cocog kanggo dibongkar lan diresiki.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Granulator garing asring digunakake ing industri farmasi, biologis, panganan. Kimia lan industri liyane. Utamane cocog kanggo pangurutan bahan sing gampang bosok yen kena panas, gampang nyedhot kelembapan, lan sensitif marang panas. Bisa digunakake kanggo nambah aliran materi, nambah kapadhetan material lan efek liyane. Ing lapangan farmasi, partikel biasane digunakake ing wafer tablet, kapsul sing diisi. lan granul. Kajaba iku, granulator garing duwe ciri proses sederhana, struktur kompak, ati-ati tingkat dhuwur, panggunaan lan pangopènan sing gampang, swara kurang fleksibilitas apik. Adhedhasar akeh kaluwihan, industri sing asring digunakake asring digunakake.

GYC200-75L GYC200 GYC200 GYC200

Fitur

Roller tekanan peralatan disusun sacara horisontal kanthi struktur acantilever, lan struktur umume ringkes lan gampang. Sing gampang dibongkar lan diresiki. Kanthi layar tutul LCD lan macem-macem teknologi kontrol otomatis, operasi iki gampang, lan paramèter tèknologi produksi intuisi lan gampang digoleki lan direkam. Mesin kabeh digawe saka waja tahan karat sing apik. lan bahan kontak digawe saka bahan 316. Lengkap karo syarat GMP. Rol tekanan ditangani khusus nganggo stainlesssteel khusus, lan permukaane duwe atose dhuwur, nyandhang resistensi korosi lan ketahanan korosi. Roller tekanan bisa ngontrol suhu permukaan roller tekanan liwat banyu adhem kanggo nyegah material dadi rusak lan terikat amarga proses ekstrusi dadi panas.

Karakteristik Struktur

1. mesin utama kalebu bagean ing ngisor iki: bingkai sakabehe, sistem pakan vakum (mesin tambahan), sistem pakan vertikal, sistem penekan tablet, sistem remuk, sistem gandum, sistem skrining (mesin tambahan), sistem hidrolik, kerja tertutup bin, sistem udara, sistem banyu adhem (mesin tambahan) lan sistem operasi kontrol listrik.
Desain kantilever kabeh mesin rampung misahake area pamrosesan saka area transmisi daya, kanthi tampilan sing resik, gampang dibongkar lan diresiki, lan nyadari produksi tertutup sing resik saka bubuk nganti partikel. Tata letak tabel rapi, kompak, terpusat, antarmuka sing aman, andal, lan cepet, lan akeh informasi. Tandha keamanan lan papan jeneng peralatan bakal ditempelake ing posisi peralatan sing misuwur.
Tata letak horisontal saka kabeh peralatan produksi cocog karo persyaratan proses produksi, lan ing wektu sing padha, syarat dhuwur ing bengkel santai. Kajaba iku, ndadekake operator luwih trep lan tuntas nalika dibongkar, diresiki utawa diatur, uga ngindhari kemungkinan bebaya amarga dhuwur, lan nambah faktor keamanan mbongkar, ngresiki utawa nyetel.
2. bagean kontak lan tampilan kabeh mesin kanthi obatan digawe saka baja tahan karat 316 (kajaba bagean saka kekuatan mekanik). Struktur internal dipoles tanpa sudut mati, lan ora gampang nyimpen bahan. Struktur eksternal sederhana, lancar lan gampang diresiki. Bahan liyane kudu dijamin ora tiba, ora tahan, korosi, tahan disinfeksi lan gampang diresiki. Bahan pipa yaiku 304 stainless steel.
3. kabeh bagean sing kontak karo obat-obatan (rongga kerja) ditutup lan independen, lan segel kasebut kasusun saka rong level utawa luwih kanggo mesthekake syarat kebersihan lan nyegah polusi. Bahan panyegelan yaiku karet silikon utawa PTFE, lan dokumen sertifikat pamriksa sing wis mumpuni lan dokumen verifikasi diwenehake.
4. kabeh desain struktur sistem cukup, saben proses ing aliran proses, cocog kapasitas produksi, ora ana blokir, fenomena agregat, operasi sing bisa dipercaya.
5. unit metrik digunakake kanggo ngukur instrumen lan konektor peralatan, lan sertifikat inspeksi kualifikasi lan sertifikat verifikasi bakal diwenehake; Instalasi lan kabel peralatan listrik cocog karo spesifikasi lan persyaratan teknis listrik;

GYC200 dry granulator

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita