produk

Granulator garing GZL100

katrangan cekak:

Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup loro tahap lan desain kantilever sing apik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat kasuksesan lan pambiji;


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Model iki biasane digunakake kanggo pangembangan lan riset bentuk dosis anyar saka institusi riset farmasi lan produksi obat-obatan tradisional Tiongkok kanthi dosis cilik. Jumlah panganan minimal 20g. Piranti sampel mikro sing dikembangake khusus kanggo bahan baku, sing penting kanggo larang regane lan obat sensitif. Piranti sing kurang digunakake, digunakake ing industri farmasi, panganan. kimia lan industri liyane.

GZL100 dry granulator01  GZL100 dry granulator03GZL100 dry granulator02

Fitur

Ditrapake kanggo layar tutul LCD lan macem-macem teknologi kontrol otomatis kanggo nambah keluwesan lan keamanan peralatan; Mesin kabeh duwe struktur baja tahan karat sing berkualitas tinggi, lan zona obah dipisahake karo papan kerja, sing nyadari produksi sing resik lan ditutup saka granula bubuk , lan kabeh bagean kontak materi gampang dibuwang lan resik; Selaras karo persyaratan GMP kanggo produksi obat taunan. Kajaba iku, mesin kasebut dilengkapi sithik peralatan uji coba materi, mung butuh 20 gram bahan kanggo ngerti sejatine materi lan reducethe biaya riset lan pangembangan: Roller tekanan sing digawe adhem banyu nduweni struktur internal kanggo mlebu lan outlet, lan bahan tes ora panas nganyari proses ekstrusi, sing mengaruhi material material.

Panggunaan Piranti

Mesin kasebut digunakake kanggo nggawe bubuk garing dadi kapadhetan lan peralatan uji ukuran partikel tartamtu, sing nyedhiyakake partikel fluiditas sing apik kanggo nggawe tablet lan peralatan ngisi kapsul. Umume digunakake ing riset lan pangembangan bentuk dosis anyar lan produksi persiapan lan API cilik. Kanggo nyedhiyakake granula kanthi cairan sing apik kanggo nggawe tablet lan peralatan ngisi kapsul. Produk kasebut nyukupi persyaratan GMP produksi obat.
Granulasi garing duwe kaluwihan saka proses sederhana, konsumsi energi sing sithik lan sambungan sing cocog karo proses sing ana. Yen dibandhingake karo granulasi udan, kaluwihan kasebut ora mbutuhake binder lan pelarut, lan ora ana masalah suhu utawa pemulihan pelarut sing dhuwur. Proses granulasi bisa rampung kanthi siji panganan, sing ngirit akeh personel lan ruang lantai.

GZL100 dry granulator01

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita