produk

Granulator garing GZL120

katrangan cekak:

Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup tahap loro lan desain kantilever sing apik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat kasuksesan lan pambiji.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Model iki biasane digunakake kanggo pangembangan dosis anyar ing Institut Riset Farmasi, proses pangembangan paling apik lan produksi Chinesepreparations. Jumlah minimal mesin iki yaiku 500 gram, yaiku peralatan granulasi penting kanggo obat-obatan sensitif lan sensitif. Ing industri farmasi, panganan, kimia lan liya-liyane.

GZL100 dry granulator02 GZL100 dry granulator01

Fitur

Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup tahap loro lan desain kantilever sing apik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat kasuksesan lan pambiji.

Panggunaan layar tutul kristal cair lan macem-macem teknologi kontrol otomatis kanggo nambah keluwesan lan keamanan piranti.

Mesin kasebut kabeh duwe struktur baja tahan karat sing berkualitas tinggi, lan zona obah kasebut dipisahake karo papan kerja, sing nyadari produksi sing resik lan ditutup saka bubuk menyang granula, lan kabeh bagean kontak kanthi bahan gampang dibongkar lan diresiki.

Selaras karo syarat GMP kanggo produksi farmasi.

Roller tekanan sing digawe adhem banyu nduweni struktur internal kanggo mlebu lan outlet, lan bahan tes ora panas nganyari proses ekstrusi, sing mengaruhi material.

Panggunaan peralatan

Mesin kasebut digunakake kanggo nggawe bubuk garing dadi kapadhetan lan peralatan uji ukuran partikel tartamtu, sing nyedhiyakake partikel fluiditas sing apik kanggo nggawe tablet lan peralatan ngisi kapsul. Umume digunakake ing riset lan pangembangan bentuk dosis anyar lan produksi persiapan lan API cilik. Kanggo nyedhiyakake granula kanthi cairan sing apik kanggo nggawe tablet lan peralatan ngisi kapsul. Produk kasebut nyukupi persyaratan GMP produksi obat.
Granulasi garing duwe kaluwihan saka proses sederhana, konsumsi energi sing sithik lan sambungan sing cocog karo proses sing ana. Yen dibandhingake karo granulasi udan, kaluwihan kasebut ora mbutuhake binder lan pelarut, lan ora ana masalah suhu utawa pemulihan pelarut sing dhuwur. Proses granulasi bisa rampung kanthi siji panganan, sing ngirit akeh personel lan ruang lantai.

Parameter

Model GZl120-40L
Kapasitas produksi 5-50kg / jam
Ukuran partikel 8-80
Ukuran roller (mm) 120 × 40
Tekanan sistem maksimal 20MPa
Tekanan roller maks 8T
Total kekuwatan 4.48kw
Ukuran (mm) 920x1210x1700
Bobot 750kg

Cathetan: Kapasitas produksi adhedhasar kapadhetan material, fluiditas lan kompresibilitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita