produk

Granulator garing GZL150

katrangan cekak:

Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup tahap loro lan desain kantilever sing apik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat kasuksesan lan pambiji.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Model iki biasane digunakake kanggo pangembangan dosis anyar ing Institut Riset Farmasi, proses pangembangan paling apik lan produksi Chinesepreparations. Jumlah minimal mesin iki yaiku 500 gram, yaiku peralatan granulasi penting kanggo obat-obatan sensitif lan sensitif. Ing industri farmasi, panganan, kimia lan liya-liyane.

GZL150 dry granulator GZL150 dry granulator GZL150 dry granulator

Fitur

Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup tahap loro lan desain kantilever sing apik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat kasuksesan lan pambiji.

Panggunaan layar tutul kristal cair lan macem-macem teknologi kontrol otomatis kanggo nambah keluwesan lan keamanan piranti.

Mesin kasebut kabeh duwe struktur baja tahan karat sing berkualitas tinggi, lan zona obah kasebut dipisahake karo papan kerja, sing nyadari produksi sing resik lan ditutup saka bubuk menyang granula, lan kabeh bagean kontak kanthi bahan gampang dibongkar lan diresiki.

Selaras karo syarat GMP kanggo produksi farmasi.

Roller tekanan sing digawe adhem banyu nduweni struktur internal kanggo mlebu lan outlet, lan bahan tes ora panas nganyari proses ekstrusi, sing mengaruhi material.

 

Katrangan Struktur

Tata letak horisontal saka kabeh peralatan produksi cocog karo persyaratan proses produksi, lan ing wektu sing padha, syarat dhuwur ing bengkel santai. Kajaba iku, dadi luwih gampang operator kanggo mbongkar, ngresiki utawa nyetel, ing wektu sing padha, uga ngindhari kemungkinan bebaya amarga dhuwur, lan nambah faktor keamanan sajrone pembongkaran, reresik utawa panyesuaian.

Layar operasi nduweni kinerja panyegelan sing apik, sing bisa nyegah bledug lan cipratan kanthi efektif. Iki dirancang kanthi tampilan tekanan degassing lan fungsi penyesuaian, uga tombol tombol, mandeg darurat lan fungsi liyane. Bisa dioperasikake liwat layar tutul yen perlu mandeg darurat lan mati listrik.

Kabeh bagean sing kontak karo obat-obatan (rongga kerja) ditutup lan independen, lan segel kasebut kasusun saka rong level utawa luwih kanggo njamin kebutuhan kebersihan lan nyegah polusi. Materi kasebut nyukupi sarat bahan panganan, lan sertifikat materi bakal diwenehake.

 

GZL150 dry granulator


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita