produk

Granulator garing gzl200

katrangan cekak:

Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup loro tahap. Pakan sekrup kembar horisontal lan desain kantilever sing unik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat asil lan asil granulasi;


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Granulasi garing asring digunakake ing farmasi, panganan, kimia lan industri liyane. Utamane cocog kanggo obat-obatan granulasi sing gampang diurai dening kelembapan, gampang digunakke serap, sensitif panas, lan partikel bisa digunakake kanggo nambah sensitivitas, kompresi tablet, Filingcapsules lan granula kanggo ngemas. Adhedhasar akeh kaluwihan, umume digunakake ing macem-macem industri.

GZL200 dry granulator GZL200 dry granulator

Fitur

Panggunaan layar tutul kristal cair lan macem-macem teknologi kontrol otomatis kanggo nambah keluwesan lan keamanan zona obah kasebut dipisahake saka zona kerja kanggo produksi resik lan tertutup saka bubuk nganti granula, lan efek produksi nyegah bledug lan kontaminasi silang, lan kabeh bagean kontak karo bahan gampang dibukak lan diresiki.

Mesin kasebut digawe saka waja tahan karat sing berkualitas tinggi lan bahan kontak yaiku 316. Selaras karo GMPrequirement kanggo produksi farmasi.

Rol tekanan sing digawe adhem banyu duwe struktur internal kanggo theinlet lan outlet, lan bahan tes ora panas sajrone proses ekstrusi, sing mengaruhi sifat material.

Rol tekanan diolah nganggo proses khusus khusus stainless steel, lan lumahing ndhuwur duwe kekerasan lan tahan aus.

Katrangan struktur

Mesin kabeh kasusun saka bagean-bagean ing ngisor iki: bingkai integral, sistem pakan vakum, sistem pakan vertikal, sistem pakan horisontal, sistem penekan tablet, sistem penghancuran, sistem gandum, sistem skrining, sistem hidrolik, bin kerja tertutup, sistem gas (kalebu vakum degassing), sistem banyu adhem lan sistem operasi kontrol listrik.

Bagian kontak lan tampilan kabeh mesin kanthi obat kasebut digawe saka baja tahan karat 316L (kajaba bagean saka kekuatan mekanik). Struktur internal dipoles tanpa sudut mati, lan ora gampang nyimpen bahan. Struktur eksternal sederhana, lancar lan gampang diresiki. Bahan liyane kudu dijamin ora tiba, ora tahan, korosi, tahan disinfeksi lan gampang diresiki. Bahan pipa yaiku 304 stainless steel.

Kabeh bagean sing kontak karo obat-obatan (rongga kerja) ditutup lan independen, lan segel kasebut kasusun saka rong level utawa luwih kanggo njamin kebutuhan kebersihan lan nyegah polusi. Materi kasebut nyukupi sarat bahan panganan, lan sertifikat materi bakal diwenehake.

 

GZL200 dry granulator


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita