produk

Granulator garing GZL240

katrangan cekak:

Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup loro tahap. Pakan sekrup kembar horisontal lan desain kantilever sing unik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat asil lan asil granulasi.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Granulasi garing asring digunakake ing obat-obatan farmasi, panganan, kimia lan industri liyane. Cocog banget kanggo obat-obatan granulasi sing gampang bosok dening kelembapan, gampang digunakke serap, sensitif panas, lan partikel bisa digunakake kanggo nambah sensitivitas, kompresi tablet, Isi kapsul lan butiran kanggo ngemas. Adhasar akeh kaluwihan, umume digunakake ing macem-macem industri.

Corrugated plastic recycle bin01 Corrugated plastic recycle bin02

Fitur

Panggunaan layar tutul kristal cair lan macem-macem teknologi kontrol otomatis kanggo nambah keluwesan lan keamanan piranti;

Zona sing bisa dipisahake dipisahake saka zona kerja kanggo produksi sing resik lan ditutup saka bubuk nganti granula. Lan efek produksi nyegah bledug lan kontaminasi silang, lan kabeh bagean kontak karo bahan gampang dibukak lan diresiki;

Mesin kasebut digawe saka waja tahan karat sing berkualitas tinggi lan bahan kontak yaiku 316. Selaras karo GMPrequirement kanggo produksi farmasi.

Roller tekanan sing digawe adhem banyu nduweni struktur internal kanggo mlebu lan outlet, lan bahan tes ora panas nganyari proses ekstrusi, sing mengaruhi material.

Katrangan struktur

Tata letak horisontal saka kabeh peralatan produksi cocog karo persyaratan proses produksi, lan ing wektu sing padha, syarat dhuwur ing bengkel santai. Kajaba iku, dadi luwih gampang operator kanggo mbongkar, ngresiki utawa nyetel, ing wektu sing padha, uga ngindhari kemungkinan bebaya amarga dhuwur, lan nambah faktor keamanan sajrone pembongkaran, reresik utawa panyesuaian.

Layar operasi nduweni kinerja panyegelan sing apik, sing bisa nyegah bledug lan cipratan kanthi efektif. Iki dirancang kanthi tampilan tekanan degassing lan fungsi penyesuaian, uga tombol tombol, mandeg darurat lan fungsi liyane. Bisa dioperasikake liwat layar tutul yen perlu mandeg darurat lan mati listrik.

Bagian kontak lan tampilan kabeh mesin kanthi obat kasebut digawe saka baja tahan karat 316L (kajaba bagean saka kekuatan mekanik). Struktur internal dipoles tanpa sudut mati, lan ora gampang nyimpen bahan. Struktur eksternal sederhana, lancar lan gampang diresiki. Bahan liyane kudu dijamin ora tiba, ora tahan, korosi, tahan disinfeksi lan gampang diresiki. Bahan pipa yaiku 304 stainless steel.

Kabeh bagean sing kontak karo obat-obatan (rongga kerja) ditutup lan independen, lan segel kasebut kasusun saka rong level utawa luwih kanggo njamin kebutuhan kebersihan lan nyegah polusi. Materi kasebut nyukupi sarat bahan panganan, lan sertifikat materi bakal diwenehake.

GZL240 dry granulator


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita