produk

Gzl260 granulator garing

katrangan cekak:

Bagian kontak (ruang kerja) karo bahan kasebut ditutup kanthi mandhiri, lan segel kasebut bebas.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Granulasi garing asring digunakake ing farmasi, panganan, kimia lan industri liyane. Utamane cocog kanggo obat-obatan granulasi sing gampang diurai dening kelembapan, gampang digunakke serap, sensitif panas, lan partikel bisa digunakake kanggo nambah sensitivitas, kompresi tablet, Isi kapsul lan butiran kanggo ngemas. Mesin iki cocog kanggo produksi massal.

Gzl260 dry granulator Gzl260 dry granulator

Fitur

Bagian kontak (ruang kerja) karo bahan kasebut ditutup kanthi mandhiri, lan segel kasebut bebas.

Segel ditutup nganggo rong tahap utawa luwih lan segel gas digunakake kanggo njamin kebutuhan kebersihan lan segel luwih dipercaya. Rong rol tekanan sistem tableting adopsi transmisi poros bersama, struktur panganan sing nutup kerugian, desain luwih cukup, tatanan film sing luwih stabil andleading domestik.

Bagian horisontal, vertikal lan monolitik sacara individualmodularized lan bisa dipindhah kanthi kapisah kanggo gampang dipasang lan diresiki.

Kontrol online sistem PLC, operasi antarmuka layar man-machine LCD, setelan jumlah panganan otomatis: vertikal. Horisontal, tablet, lan gandum kabeh disetel kanthi konversi frekuensi; tekanan sistem, lan kontrol online lan paramèter saka feed kanggo skrining Tampilan sistem lan pitakon.

Struktur

Mesin kabeh kasusun saka bagean-bagean ing ngisor iki: bingkai integral, sistem pakan vakum, sistem pakan vertikal, sistem pakan horisontal, sistem penekan tablet, sistem penghancuran, sistem gandum, sistem skrining, sistem hidrolik, bin kerja tertutup, sistem gas (kalebu vakum degassing), sistem banyu adhem lan sistem operasi kontrol listrik.

Mesin kasebut minangka struktur horisontal dhukungan kaping pindho, pakan rong tahap, dirancang kanggo misahake area pamrosesan saka area transmisi daya, kanthi kinerja penyegelan sing apik lan tampilan sing resik, nyadari produksi tertutup sing resik saka bubuk nganti partikel. Bagéan sing kontak karo bahan (ruang kerja) lan tampilan umume digawe saka waja tahan karat sing berkualitas tinggi. Bagian internal alus lan ora gampang kanggo nyimpen bahan, lan sisih njaba alus lan gampang diresiki. Kamar sing bisa digunakake yaiku udara lan mandhiri, kanthi panyegelan multi-lapisan lan penyegelan gas kanggo mesthekake syarat kebersihan.

Tata letak kabeh mesin apik, kompak lan terpusat. Penampilan sing resik, gampang dibongkar lan diresiki, nyadari produksi tertutup sing resik wiwit bubuk nganti partikel. Tata letak tabel rapi, kompak, terpusat, antarmuka sing aman, andal, lan cepet, lan akeh informasi. Piranti kasebut bisa mlaku kanthi lancar, lan swara adoh 1.0 meter saka peralatan ing ngisor 80 dB. Piranti kasebut nduweni identifikasi risiko lan piranti proteksi keamanan.
Layar operasi nduweni kinerja panyegelan sing apik, sing bisa nyegah bledug lan cipratan kanthi efektif. Iki dirancang kanthi tampilan tekanan degassing lan fungsi penyesuaian, uga tombol tombol, mandeg darurat lan fungsi liyane. Bisa dioperasikake liwat layar tutul yen perlu mandeg darurat lan mati listrik.

Gzl260 dry granulator

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita