produk

Mesin angkat angkat sing bisa dipindhah

katrangan cekak:

Program PLC digunakake kanggo ngontrol drive motor servo, sing nduweni kemampuan anti-kakehan beban, operasi stabil kanthi kacepetan kurang, kontrol sing apik, respons cepet, sensitivitas dhuwur, lan nyuda panas lan gangguan kanthi signifikan.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Mesin kasebut umume digunakake kanggo ngirim lan ngisi daya solidmaterial ing industri farmasi. Bisa digunakake karo mesin, mesin pabrik granul, press tablet, mesin lapisan. Mesin isi kapsul, lsp. Uga digunakake ing obat, kimia, industri panganan sateruse.

Rangkaian hidrolik sing bisa dipindhah lan teleskop seri YTY bisa digunakake bebarengan karo mesin persiapan kayata pulverizer, granulator, mixer, machine tablet. Mesin cladding lan mesin stan kapsul. Lt bisa ngoptimalake proses teknologi lan nyegah bledug mabur lan kontaminasi silang, nyuda intensitas tenaga kerja, nambah efektivitas kerja, lan nyegah laminasi bahan. Iki minangka mesin sing cocog kanggo tanduran farmasi kanggo nyadari produksi GMP.

Prinsip

Mesin kasebut umume kasusun saka sasis, colurmn, sistem angkat. Lan liya-liyane. Nalika kerjane, dorong wadhah sing diiseni bahan menyang garpu angkat, wiwiti tombol angkat lan gerakan pamindhahan bin. Sawise sampah tekan posisi sing wis ditemtokake, muter sasis kanggo nyadari sambungan tertutup karo pengisian daya. Wiwiti tutup katup kupu kanggo mindhah bahan menyang proses sabanjure.

Fitur

1. Lumahing njaba mesin digawe saka stainless steel rampung disikat. Alur lengen angkat dianggep kanggo misahake jinis tirai lan katon apik.

2. Mesin iki nggunakake kombinasi kontrol listrik lan hidrolik, lan njamin kinerja sing stabil lan bisa dipercaya. Dilengkapi karo sistem operasi rocker, bisa dioperasikake kanthi gampang lan fleksibel. Bisa dikunci kanthi otomatis ing dhuwur apa wae, supaya bisa memenuhi syarat sing beda ing produksi.

3. Bingkai teleskopik sing unik supaya bisa nuduhake hoister sing bisa dipindhah kanthi gampang ing macem-macem area ruangan.

4. Mesin iki duwe wadhuk minyak tumrap kebocoran hidrolik saengga area sing resik ora tercemar amarga kebocoran hidrolik.

5. Daur ulang mesin hidrolik duwe fungsi ditahan tekanan otomatis, mula sanajan rusak listrik, lengen angkat isih bisa tetep ing posisi asline.

6. Rodha kastor poliuretan sing diproduksi ing Hong Kong nyedhiyakake perlindungan kanggo jubin ing area sing resik lan gampang mindhah mesin kasebut.

7. Program PLC digunakake kanggo ngontrol drive motor servo, sing nduweni kemampuan anti-kakehan kakehan, operasi stabil kanthi kacepetan kurang, kontrol sing apik, respon cepet, sensitivitas dhuwur, lan nyuda panas lan gangguan kanthi signifikan.

8. Peralatan jinis anyar ringkes lan gampang dioperasikake. Katup kupu-kupu bindis gampang diklumpukake, dibongkar lan diresiki, memenuhi syarat GMP ing industri farmasi. Piranti kasebut duwe kaluwihan bobot entheng, stabilitas mbukak lan mbukak sing apik. Kranjang rodha gedhe kanthi resistensi rendah lan gerakan gampang. Iki nduweni macem-macem tujuan, tabungan, nylametake tenaga kerja lan nyuda polusi lingkungan. Iki nduweni syarat pangopènan sing kurang, sing bisa nyuda biaya perawatan.

 

Moveable Hoist Lifting Machine


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita