Warta

  • Diskusi babagan solusi kanggo macem-macem kesalahan granulator garing

    Kaya sing kita ngerteni, butiran obat-obatan tradisional Tionghoa ora duwe kaluwihan bahan sing efektif, efisiensi produksi sing dhuwur lan konsumsi energi sing kurang sawise diprodhuksi dening granulator garing. Nanging ing panggunaan praktis, uga ana macem-macem masalah. Cara ngatasi masalah saben dina iki ...
    Waca liyane
  • Aplikasi peralatan granulasi garing ing babagan Kedokteran Tionghoa tradisional

    Teknologi mesin granulasi garing bisa dirampungake kanthi granulator tekanan datar. Teknologi kontrol roller anyar digunakake ing peralatan kasebut. Piranti kontrol bisa nyetel fluktuasi sifat fisik ing antarane bahan sing beda lan beda klompok tik ...
    Waca liyane
  • Apa jinis pembangunan granulator garing ing mbesuk?

    Granulator garing minangka metode granulasi anyar sing dikembangake sawise "granulasi siji langkah" saka metode granulasi generasi nomer loro. Iki minangka proses granulasi sing ramah lingkungan lan peralatan anyar kanggo langsung bubuk bubuk menyang granula. Granulator garing digunakake ing pharm ...
    Waca liyane