warta

Teknologi mesin granulasi garing bisa dirampungake kanthi granulator tekanan datar. Teknologi kontrol roller anyar digunakake ing peralatan kasebut. Piranti kontrol bisa nyetel fluktuasi sifat fisik ing antarane bahan sing beda lan macem-macem bahan sing padha, saengga parameter proses granulasi garing bisa diatur kanthi akurat lan bola-bali, supaya partikel berkualitas tinggi luwih apik. Ing babagan pangobatan Tiongkok, kapadhetan ekstrak obat tradisional Tionghoa tartamtu dikeringake kanthi pengeringan semprotan kanggo entuk bubuk ekstrak garing. Sawise nambahake eksipien tartamtu (utawa tanpa nambah bahan tambahan minangka bahan), peralatan kasebut dites dadi irisan tipis lan didhesek dadi butiran. Cara kasebut kudu kurang akeh sing entuk, sing mupangate kanggo nambah stabilitas, disintegrasi lan pembubaran partikel. Penerapan teknologi granulasi anyar iki bisa nambah efisiensi persiyapan lan kualitas produk saka granula obat-obatan Tiongkok tradisional. Mula, ing proses pangembangan granulator, kita kudu nggatekake inovasi teknologi kanggo nyukupi sarat industri resik lan fleksibel.

Piranti kasebut bisa ngontrol ukuran butiran miturut ukuran piring orifice granulasi. Butiran kanthi ukuran beda bisa digunakake kanggo nggawe granula, tablet utawa kapsul.

Bahan menyang granulator, kabeh gerakan mesin agul-agul karo orifice, ekstrusi bahan agul-agul ing piring orifice, liwat kombinasi tekanan ekstrusi lan gaya geser, kanggo sheet utawa blok bahan sing digulung dadi macem-macem ukuran partikel, partikel bisa gampang liwat granulator piring ayakan, ora pecah, partikel sing luwih gedhe ing njero mesin pelet terus ditumbuk dadi partikel cilik. Rampungake sudhut bunder saka jumlah grid sing dibutuhake ing kene. Piranti kasebut bisa digunakake bebarengan karo granulator garing, uga bisa digunakake kanggo ngatasi bahan aglomerasi utawa bentuk bahan kristal sing luwih gedhe, saengga bahan kasebut dadi partikel materi sing apik.


Wektu kiriman: Jul-06-2021