warta

Kaya sing kita ngerteni, butiran obat-obatan tradisional Tionghoa ora duwe kaluwihan bahan sing efektif, efisiensi produksi sing dhuwur lan konsumsi energi sing kurang sawise diprodhuksi dening granulator garing. Nanging ing panggunaan praktis, uga ana macem-macem masalah. Kepiye cara ngrampungake masalah saben dina iki?

1. Ora ana bahan baku sing nyebabake kegagalan kamar granulasi: modulator diblokir utawa feed port bridging; Gagal piranti transmisi naga feeder; Pakanane diblokir. Cara ngilangi yaiku mbusak kondisioner utawa port feed; Priksa piranti transmisi auger feeder lan mbusak kesalahan; Resiki bahan ing auger feeder.

2. Alasane kegagalan bahan mentah mlebu kamar granulasi nanging ora meksa partikel yaiku yen bolongan mati diblokir; Kandhungan lembab saka bahan mentahan dhuwur banget, celah ing antarane rol gedhe banget, lan scraper panganan dipakai banget; Nyandhang cetakan kasebut serius. Cara ngilangi: mbusak bahan ing bolongan mati; Ngontrol kelembapan ing bahan mentah; Nyetel jurang rod mati banjur ganti scraper.

3. Motor peletizer ora bisa diwiwiti. Sebab: ana akumulasi material ing ruangan peletis. Ana sing salah karo sirkuit; Saklar perjalanan ora kena tutul tuas operasi ing disk utawa lawang.

Cara ngilangi: mbusak bahan sing nglumpukake; Priksa sirkuit lan copot kesalahan; Priksa ngalih lelungan.

4. Panyebab swara lan geter parah: bantalan wis rusak, roller cetakan dering wis akeh dipakai, utawa ana prekara asing ing feeder; Bantalan spindle terlalu longgar. Ngatasi masalah: ngganti bantalan, ganti roller tekanan; Setel celah roller tekanan kanthi bener.

Tata letak kabeh mesin apik, kompak lan terpusat. Penampilan sing resik, gampang dibongkar lan diresiki, nyadari produksi tertutup sing resik wiwit bubuk nganti partikel. Tata letak tabel rapi, kompak, terpusat, antarmuka sing aman, andal, lan cepet, lan akeh informasi. Piranti kasebut bisa mlaku kanthi lancar, lan swara adoh 1.0 meter saka peralatan ing ngisor 80 dB. Piranti kasebut nduweni identifikasi risiko lan piranti proteksi keamanan.


Wektu kiriman: Jul-06-2021