warta

Granulator garing minangka metode granulasi anyar sing dikembangake sawise "granulasi siji langkah" saka metode granulasi generasi nomer loro. Iki minangka proses granulasi sing ramah lingkungan lan peralatan anyar kanggo langsung bubuk bubuk menyang granula. Granulator garing asring digunakake ing industri farmasi, panganan, kimia lan industri liyane, utamane cocog kanggo granulasi bahan sing gampang bosok utawa aglomerat nalika teles lan panas. Butiran sing digawe granulator garing bisa langsung dicithak ing tablet utawa diiseni kapsul.

Ing proses pangobatan Tionghoa lan Kulon, granulator nduweni peran sing penting banget. Kanthi pangembangan pasar obat sing terus-terusan, pangarepan lan persyaratan masarakat kanggo industri farmasi uga bakal saya dhuwur. Yen granulator pengin duwe pangembangan sing luwih apik ing mbesuk, kudu terus ngembangake produk anyar kanthi owah-owahan pasar.

Ing mbesuk, bakal memenuhi persyaratan kebersihan lan keluwesan fungsional. Kaping pisanan, sistem granulasi garing sing ditutup kanthi lengkap bisa nyuda polusi bledug sajrone proses produksi, saengga bisa nyuda polusi lan risiko polusi; Kapindho, peralatan kasebut nggunakake desain modular, kabeh alat granulasi bisa dibebasake kanthi mung sawetara alat, sing gampang kanggo ngresiki kabeh unit modul, lan sekrup lan roller tekanan bisa gampang diganti kanggo adaptasi karo macem-macem tugas granulasi.

Mesin kasebut digunakake kanggo nggawe bubuk garing dadi kapadhetan lan peralatan uji ukuran partikel tartamtu, sing nyedhiyakake partikel fluiditas sing apik kanggo nggawe tablet lan peralatan ngisi kapsul. Umume digunakake ing riset lan pangembangan bentuk dosis anyar lan produksi persiapan lan API cilik. Kanggo nyedhiyakake granula kanthi cairan sing apik kanggo nggawe tablet lan peralatan ngisi kapsul. Produk kasebut nyukupi persyaratan GMP produksi obat.
Granulasi garing duwe kaluwihan saka proses sederhana, konsumsi energi sing sithik lan sambungan sing cocog karo proses sing ana. Yen dibandhingake karo granulasi udan, kaluwihan kasebut ora mbutuhake binder lan pelarut, lan ora ana masalah suhu utawa pemulihan pelarut sing dhuwur. Proses granulasi bisa rampung kanthi siji panganan, sing ngirit akeh personel lan ruang lantai.


Wektu kiriman: Jul-06-2021