Warta Produk

Warta Produk

  • Diskusi babagan solusi kanggo macem-macem kesalahan granulator garing

    Kaya sing kita ngerteni, butiran obat-obatan tradisional Tionghoa ora duwe kaluwihan bahan sing efektif, efisiensi produksi sing dhuwur lan konsumsi energi sing kurang sawise diprodhuksi dening granulator garing. Nanging ing panggunaan praktis, uga ana macem-macem masalah. Cara ngatasi masalah saben dina iki ...
    Waca liyane
  • Apa jinis pembangunan granulator garing ing mbesuk?

    Granulator garing minangka metode granulasi anyar sing dikembangake sawise "granulasi siji langkah" saka metode granulasi generasi nomer loro. Iki minangka proses granulasi sing ramah lingkungan lan peralatan anyar kanggo langsung bubuk bubuk menyang granula. Granulator garing digunakake ing pharm ...
    Waca liyane