Piranti pelet

  • B series Rotary Tablet Press

    Seri B Rotary Tablet Press

    Jinis penet kaping pindho lan mbuwang tablet sisih siji. Nggunakake doyo ZP kanggo pencet bahan baku granular menyang tablet bunder lan tablet berbentuk khusus kanthi macem-macem spesifikasi.
  • E series Rotary Tablet Press

    E seri Rotary Tablet Press

    Model iki yaiku model kompresi dobel, cetakan Non-standar.
  • ZP45 Rotary Tablet Press

    ZP45 Rotary Tablet Press

    Efisiensi produktif mesin kasebut dhuwur banget, kapasitas maksimal 200.000 tablet sajrone jam. Bisa dibandhingake kaendahan kanthi pencet tablet kecepatan tinggi.
  • ZPL series Rotary Tablet Press

    ZPL seri Rotary Tablet Press

    Jinis penet siji lan mbuwang tablet sisih siji. Iki nggunakake doyo IPT kanggo pencet bahan baku granular menyang tablet bunder lan tablet bentuk khusus kanthi macem-macem spesifikasi. Iki kalebu peralatan produksi cilik lan uga digunakake minangka alat uji coba pilot.
  • ZPS-8/zps-10/zps-20 Rotary Tablet Press

    ZPS-8 / zps-10 / zps-20 Rotary Tablet Press

    Pencet tablet rotasi ZPS-20 minangka jinis pencet tablet rotary cilik sing cerdas. Cocog kanggo produksi batch industri R&D industri farmasi cilik lan laboratorium.