Produk

  • GZL120 dry granulator

    Granulator garing GZL120

    Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup tahap loro lan desain kantilever sing apik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat kasuksesan lan pambiji.
  • GZL100 dry granulator

    Granulator garing GZL100

    Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup loro tahap lan desain kantilever sing apik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat kasuksesan lan pambiji;
  • GZL150 dry granulator

    Granulator garing GZL150

    Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup tahap loro lan desain kantilever sing apik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat kasuksesan lan pambiji.
  • Fixed Material Lifting Machine

    Mesin Ngangkat Bahan Telpon

    Mesin kasebut minangka mesin anyar sing diteliti lan dikembangake kanthi sukses dening perusahaan miturut kondisi nyata China sawise nyerep lan nyerna teknologi canggih internasional. Kayata fitur kaya struktur sing cukup, kinerja sing stabil.
  • Dust free feeding station

    Stasiun pakan gratis bledug

    Operasi tanpa lebu, pakan tas lengkap lan pipelinetransportasi.
  • Moveable Hoist Lifting Machine

    Mesin angkat angkat sing bisa dipindhah

    Program PLC digunakake kanggo ngontrol drive motor servo, sing nduweni kemampuan anti-kakehan beban, operasi stabil kanthi kacepetan kurang, kontrol sing apik, respons cepet, sensitivitas dhuwur, lan nyuda panas lan gangguan kanthi signifikan.
  • ZL granulator

    Granulator ZL

    Mesin iki minangka troli gandum sing bisa dipindhah.
  • Gzl260 dry granulator

    Gzl260 granulator garing

    Bagian kontak (ruang kerja) karo bahan kasebut ditutup kanthi mandhiri, lan segel kasebut bebas.
  • GZL240 dry granulator

    Granulator garing GZL240

    Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup loro tahap. Pakan sekrup kembar horisontal lan desain kantilever sing unik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat asil lan asil granulasi.
  • Gzl200 dry granulator

    Granulator garing gzl200

    Mesin kasebut nggunakake sistem panganan sekrup loro tahap. Pakan sekrup kembar horisontal lan desain kantilever sing unik, sing bisa nambah macem-macem bahan proses lan tingkat asil lan asil granulasi;
  • GYC200 dry granulator

    Granulator garing GYC200

    Roller tekanan peralatan disusun kanthi horisontal kanthi struktur acantilever, lan struktur sakabehe sederhana lan ringkes. Sing cocog kanggo dibongkar lan diresiki.
  • GYC100 dry granulator

    Granulator garing GYC100

    Operasi mesin iki ing proses produksi dikontrol dening PLC lan layar tutul. Konversi frekuensi bisa diatur, kacepetan saben sistem bisa disetel kapan wae, operasi iki gampang, lan parameter teknis produksi intuisi lan gampang ditindakake findm lan ngrekam. Bagéan bahan kontak saka mesin lan bingkai internal digawe saka stainless steel kanthi kualitas dhuwur kanggo memenuhi persyaratan GMP.