produk

Granulator ZL

katrangan cekak:

Mesin iki minangka troli gandum sing bisa dipindhah.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan menyang granulator, kabeh gerakan mesin agul-agul karo orifice, ekstrusi bahan agul-agul ing piring orifice, liwat kombinasi tekanan ekstrusi lan gaya geser, kanggo sheet utawa blok bahan sing digulung dadi macem-macem ukuran partikel, partikel bisa gampang liwat granulator piring ayakan, ora pecah, partikel sing luwih gedhe ing njero mesin pelet terus ditumbuk dadi partikel cilik. Rampungake sudhut bunder saka jumlah grid sing dibutuhake ing kene. Piranti kasebut bisa digunakake bebarengan karo granulator garing, uga bisa digunakake kanggo ngatasi bahan aglomerasi utawa bentuk bahan kristal sing luwih gedhe, saengga bahan kasebut dadi partikel materi sing apik.

Lamaran

Piranti kasebut bakal digabungake, digabungake, lan diiris granul kanggo mbentuk partikel kanthi bentuk sing ora teratur sing duwe distribusi ukuran tartamtu lan kebutuhan kepadatan. Bisa digunakake ing industri farmasi, panganan, kimia lan industri liyane.

Prinsip

Sawise bahan kasebut mlebu ing granulator, ing ngisor ekstrusi pisau kabeh, partikel cilik bisa gampang nembus sieveplate granulator, ora bakal rusak maneh, lan partikel gedhe terus dirobih dadi partikel cilik ing granulator. nomer meshes sing dipengini rampung.

Fitur

Mesin iki minangka troli gandum sing bisa dipindhah.

Proses pambentukan partikel bubuk ora akeh panas, kurang partikel bledug lan seragam. Mobil-mobil kasebut digawe saka 304 stainless steel. Ketentuan GMP.

Struktur sumbu embun digunakake ing antarane bantalan lan kamar kanggo nyegah bledug mlebu bantalan lan nyebabake kerusakan. Sanalika, iki uga ngalangi segel minyak segel minyak sing bisa dilebokake saka ruangan sing digunakake lan nyebabake polusi material.

Kacepetan rotor bisa diatur kanthi 30-145r / menit.

Jarak saka debit ngisor menyang lemah bisa digawe miturut syarat pelanggan lan bisa memenuhi syarat-syarat pelanggan.

Outlet kabeh granulator ana ing bentuk reresik lan pembongkaran.

Plat ayak jinis bingkai nggawe gampang ngganti ayak-ayak macem-macem spesifikasi.

ZL granulator


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita