produk

ZP45 Rotary Tablet Press

katrangan cekak:

Efisiensi produktif mesin kasebut dhuwur banget, kapasitas maksimal 200.000 tablet sajrone jam. Bisa dibandhingake kaendahan kanthi pencet tablet kecepatan tinggi.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama

1. Efisiensi produktif mesin dhuwur banget, kapasitas maksimal 200.000 tablet sajam. Bisa dibandhingake kaendahan kanthi pencet tablet kecepatan tinggi.

2. Daya, tekanan, lan duwe pandhuan sadurunge pencet, operasi sing lancar, bisa ditekan kanthi mbentuk bahan.

3. kanthi fungsi kompresi lan kompresi utama, sing bisa ningkatake kualitas tablet.

Iki minangka jinis pencet dobel, Tablet sing dibentuk kaping pindho kanthi pencet utama lan pencet terus tablet tablet rotary otomatis kanggo tablet pencet. Ana feeder bubuk, sing nambah kemampuan aliran granuie lan ngisi fungsi kanggo njamin akurasi panganan bubuk.

4.Mekanisme pengaturan tekanan utama lan tekanan nggunakake teknologi manufaktur cacing presisi tinggi lan teknologi cacing, sing njamin komponen pengisian lan tekanan utama ora gampang dipindhah sajrone proses kompresi.

5.Main drive box gear worm kanggo njupuk desain sakabehe, paningkatan kaku.

6. Layar tutul kanthi fungsi tampilan digital, dilengkapi antarmuka USB, ngontrol roda tangan bisa ana ing layar maca data langsung PLC, sing bisa nyadari saben sepuluh menit tab-ngecakake data dinamis sing bisa digunakake, nguntungake kanggo pabrik kanggo produksi manajemen data situs, data kayata input nalika nyimpen nomer kumpulan produk, tanggal produksi, wektu produksi, informasi jumlah produksi kayata manajemen kemampuan jejak produk sing luwih apik ing mbesuk).

7. Tekanan instan, tekanan rata-rata, ngisi jumlah lan ketebalan tablet saben rod doyo bisa diukur kanthi nyata sajrone panekan tablet.

Spesifikasi Teknis

Model No.

ZP45

Mati (set)

45

Maks. Tekanan (kN)

100

Kacepetan turet (r / min)

16-38

Maks. Tekanan-tekanan (kN)

20

Kapasitas produksi maksimum (pc / h)

200000

Maks. dheweke Tablet (mm)

13

Motor (kW)

5.5

Maks. ambane isi (mm)

15

Ukuran umume (mm)

1240 × 1250 × 1910

Maks. kekandelan tablet (mm)

6

Bobot net (kg)

2800


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita