produk

ZPL seri Rotary Tablet Press

katrangan cekak:

Jinis penet siji lan mbuwang tablet sisih siji. Iki nggunakake doyo IPT kanggo pencet bahan baku granular menyang tablet bunder lan tablet bentuk khusus kanthi macem-macem spesifikasi. Iki kalebu peralatan produksi cilik lan uga digunakake minangka alat uji coba pilot.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama

1.Jinis penekan siji lan ngeculake tablet sisih siji. Iki nggunakake doyo IPT kanggo pencet bahan baku granular menyang tablet bunder lan tablet bentuk khusus kanthi macem-macem spesifikasi. Iki kalebu peralatan produksi cilik lan uga digunakake minangka alat uji coba pilot.

2. Kasedhiya fungsi pencet tablet kaping pindho kayata prapencet lan penet utama, supaya bisa nambah kualitas pencet tablet.

3. Iki nggunakake kontroler kacepetan kanthi operasi sing gampang lan keamanan lan andal sing apik.

4. Iki nggunakake programmer PLC lan layar tutul kanthi fungsi tampilan digital. Dilengkapi port USB, bisa ngerteni akuisisi data tablet sing digunakake kanthi status pencet.

5. Piranti nyopir utama ditampilake kanthi struktur sing cukup, stabilitas nyetir sing apik lan umur panjang.

6. Iki dilengkapi piranti protèktif kakehan motor supaya mesin mandheg kanthi otomatis nalika kakehan tekanan. Iki uga diwenehake karo piranti protèktif sing kakehan tekanan, piranti mandeg darurat, lan piranti pembuangan panas lan panas sing kuwat.

7. Omah periferal stainless steel nganggo bentuk tertutup. Kabeh bagean sing ngubungi obat digawe saka waja tahan karat utawa kena perawatan lumahing.

8. Ing patang sisih kamar penetes tablet yaiku kaca organik transparan, sing bisa dibukak supaya gampang ngresiki lan pangopènan internal.

9. Bisa dilengkapi feeder paksa.

Spesifikasi Teknis

Model No.

ZPL14

ZPL16

ZPL19

ZPL23

ZPL27

ZPL30

Mati (set)

14

16

19

23

27

30

Formulir pukulan : IPT

D

B

BB

BBS

Kapasitas produksi maksimum (pcs / jam)

30000

34000

41000

49600

72900

81000

Maks. Tekanan (kN)

80

Maks. Tekanan-tekanan (kN)

10

Maks. dheweke Tablet (mm)

25

18

13

11

Maks. kekandelan isi (mm)

8

Maks. ambane isi (mm)

18

Kacepetan turet (r / min)

12 ~ 36

15-45

Maks. ambane munggah (mm)

4

Tenaga motor (kW)

3

Ukuran umume (mm)

850 × 750 × 1580

Bobot net (kg)

1150


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita