produk

ZPS-8 / zps-10 / zps-20 Rotary Tablet Press

katrangan cekak:

Pencet tablet rotasi ZPS-20 minangka jinis pencet tablet rotary cilik sing cerdas. Cocog kanggo produksi batch industri R&D industri farmasi cilik lan laboratorium.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama

1.Jinis penekan siji lan ngeculake tablet sisih siji. Nggunakake doyo IPT kanggo pencet bahan baku granular menyang tablet bunder lan tablet berbentuk khusus kanthi macem-macem spesifikasi.

2. Kasedhiya fungsi pencet tablet kaping pindho kayata prapencet lan penet utama, supaya bisa nambah kualitas pencet tablet.

3. Iki nggunakake kontroler kacepetan kanthi operasi sing gampang lan keamanan lan andal sing apik.

4. Iki nggunakake programmer PLC lan layar tutul kanthi fungsi tampilan digital. Dilengkapi port USB, bisa ngerteni akuisisi data tablet sing digunakake kanthi status pencet.

5. Piranti nyopir utama ditampilake kanthi struktur sing cukup, stabilitas nyetir sing apik lan umur panjang.

6. Iki dilengkapi piranti protèktif kakehan motor supaya mesin mandheg kanthi otomatis nalika kakehan tekanan. Iki uga diwenehake karo piranti protèktif sing kakehan tekanan, piranti mandeg darurat, lan piranti pembuangan panas lan panas sing kuwat.

7. Omah periferal stainless steel nganggo bentuk tertutup. Kabeh bagean sing ngubungi obat digawe saka waja tahan karat utawa kena perawatan lumahing.

8. Ing patang sisih kamar penetes tablet yaiku kaca organik transparan, sing bisa dibukak supaya gampang ngresiki lan pangopènan internal.

9. Bisa dilengkapi feeder paksa.

Spesifikasi Teknis

Model No.

ZPS8

ZPS10

ZPS20

Mati (set)

8

10

20

Formulir pukulan : IPT

D

BB

Maks. Tekanan (kN)

60

Maks. Tekanan-tekanan (kN)

10

Maks. dheweke Tablet (mm)

25

13

Maks. ambane isi (mm)

18

Maks. kekandelan tablet (mm)

8

Kacepetan turet (r / min)

5-30

Kapasitas produksi maksimum (pcs / jam)

14400

18000

36000

Tenaga motor (kW)

2.2

Ukuran umume (mm)

750 × 660 × 1620

Bobot net (kg)

780


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita